Van harte welkom in mijn Candy Jar DIY Shop!
Zoals jullie misschien wel weten zijn de Candy jars echt mijn “andere” kindjes..
Ik weet niet eens meer precies wanneer het echt begonnen is. Ik maakte al verschillende dingen van polymeerklei en opeens werd ik aangetrokken door de vrolijke kleuren van snoepjes, en ging ik ze proberen na te maken. Dit lukte best aardig en op een moment maakte ze doormiddel van slagroom (toen ook nog gemaakt van klei) vast op een voorraadpot. Hier kreeg ik zo’n leuke reacties op dat ik er meerdere ben gaan maken en dat werden er nog meer en nog meer… en mijn eigen ontworpen Candy Jars waren geboren.

Maar het werden er zoveel dat het niet meer te doen was om alle slagroom van klei te maken. Toen bedacht ik me iets anders namelijk lijm.
Ook deze is in de loop der jaren al een aantal keer veranderd en ontwikkeld maar dat is het leuke aan creatief bezig zijn. Je ontwikkeld je zelf steeds weer en je creatieve processen blijven stromen dus er komen steeds nieuwe ideeën. 
En dat wil ik jullie zo graag ook laten ervaren. Het gevoel dat je krijgt als iets zelf gemaakt hebt is fantastisch. En het maakt niet uit of je nu dagelijks creatief bezig bent, alleen met de feestdagen of helemaal nooit. Ik hoop dat ik met mijn DIY pakketten iedereen het gevoel kan geven dat iets zelf maken super leuk is. 

Op deze website vind je de leukste en vaak kleurrijkste DIY pakketten met altijd een fleugje meer of minder van polymeerklei maar altijd een volle lading @Mel’s. Bij @Mel’s proberen we dan ook altijd weer iets nieuws en kleurrijks te verzinnen om jullie blij en vrolijk te maken. Onze DIY’s zijn leuk als cadeautje voor een ander, leuk voor jezelf of een combinatie van beide.. Maak zelf het cadeautje voor een iemand anders voor een verjaardag, als bedankje, voor een swap of gewoon omdat je het leuk vind..

Bij onze DIY pakketten zit altijd een werkbeschrijving. soms is dit uitgeschreven maar een andere keer is dit met een gezellig instuctie filmpje of via een live workshop via social media. In de omschrijving van het pakket vind je altijd terug hoe de werkbeschrijving erbij wordt gegeven.

Nou al met al genoeg redenen om eens een kijkje te nemen in deze vrolijke en kleurijke DIY shop.

Ik wens je veel plezier en mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag,

liefs Mel