De laatste jaren heeft @Mel’s zich steeds meer verdiept in de wereld van DIY. Do It Yourself of te wel Doe het zelf in het Nederlands.

Want wat is er nu leuker dan je creatieve zelf eens lekker te ontplooien of herontdekken. Misschien wel met iets nieuws. Nieuwe materialen, nieuwe kleuren, nieuwe technieken.. of iets bekends dat je wilt uitbreiden of gewoon heel leuk vind om te doen.

Op deze website vind je de leukste en vaak kleurrijkste DIY pakketten met altijd een fleugje meer of minder van polymeerklei maar altijd een volle lading @Mel’s. Bij @Mel’s proberen we dan ook altijd weer iets nieuws en kleurrijks te verzinnen om jullie blij en vrolijk te maken. Onze DIY’s zijn leuk als cadeautje voor een ander, leuk voor jezelf of een combinatie van beide.. Maak zelf het cadeautje voor een iemand anders voor een verjaardag, als bedankje, voor een swap of gewoon omdat je het leuk vind..

Bij onze DIY pakketten zit altijd een werkbeschrijving. soms is dit uitgeschreven maar een andere keer is dit met een gezellig instuctie filmpje of via een live workshop via social media. In de omschrijving van het pakket vind je altijd terug hoe de werkbeschrijving erbij wordt gegeven.

Nou al met al genoeg redenen om eens een kijkje te nemen in deze vrolijke en kleurijke DIY shop.

Ik wens je veel plezier en mochten er vragen zijn dan hoor ik het graag,

liefs Mel