Als klein meisje droomde ik altijd van mooie spulletjes, mooie spulletjes die ik dan zelf zou gaan maken, want de creativiteit zat er al vroeg in.
Mijn droomwereld bestond uit heel veel kleurtjes, heel veel kleine frutsels, héél véél roze met een hoog schattig gehalte.

Nu @ Mel’s  (terwijl ik dit schrijf) alweer bijna 2 jaar bestaat vond ik dat het echt hoog tijd werd voor een ECHTE mooie site en dan het liefst met een (web)winkel erbij. Als je droomt moet je goed dromen, toch?

Maar het was niet zo makkelijk als mijn droom leek. Zelf kwam ik er niet mee uit de voeten, tekst schrijven was voor mij meer het opsommen van feiten, foto’s maken was alsof een kind het gedaan had en een website inrichten was helemaal een drama..

Dus ik ging opzoek, op zoek naar hulp. Want dat heb ik inmiddels wel geleerd, je kunt én hoeft het niet allemaal alleen te doen.
Ik zocht professionele hulp maar ook bij vrienden en familie, het werd tijd dat ik mee ging doen met de ECHTE grote mensen wereld. Even uit mijn eigen fantasie en veilige gezellige ateliertje en mijn dromen waarmaken.

En of ik hulp gevonden heb.
Deze week regende het mooie fijne mensen in mijn wereld.
Natuurlijk kwam er na die regen een mooie regenboog…

Mijn lieve nichtje kwam me helpen met foto’s maken en samen bedachten we super leuke ideeen om mijn producten goed te presenteren…

Tussen mijn vriendinnen bleek gewoon een waar schrijf wonder te zitten.
Ze kwam afgelopen zondag en stelde me wat vragen over @ Mel’s terwijl ik pannenkoeken bakte voor onze jongens en we danste op kabouterplop muziek.
En dan opeens zegt ze:
“Luister eens wat vind je hiervan..”
Ze leest op wat ze geschreven heeft en ik denk alleen maar..
“Dat is @ Mel’s”, “Dat ben ik”…
She naled it! In de perfecte woorden staat er opeens mijn meisjes droom op papier.
Zoals ik het voelde stond het er…. En er stonden tranen van dankbaarheid en blijdschap in mijn ogen. (ik ben echt een softie,ik weet het) maar het gevoel was echt geweldig..

En het hield gewoon nog niet op..
Na even gezocht te hebben, heb ik ook professioneel eindelijk iemand gevonden waar het goed bij voelt en waar ik het idee heb dat alles op zijn plek valt.
Namelijk Rosanne Raubun van Design your Dream.
Na wat over en weer bellen en mailen was het gister zover..

Ik moest om 13.00 in Arnhem zijn voor een ECHTE fotoshoot. En vanuit het Zuid-Limburgse Brunssum is dat nogal een reis.
Daar ging ik super nerveus, met mijn haar in de krul, mijn nieuwe (secuur uitgezochte) kleding aan, reserve kleding (gestreken en wel) als een echte zakenvrouw op een hangertje achter in de auto en wat @ Mel’s spulletjes ingepakt in een tas op weg naar Arnhem.

Eenmaal aangekomen regent het pijpenstelen. En niet zo’n regen waar een mooie regenboog na verschijnt, maar zo’n regen die je mooie krullen laat veranderen in een kroeshoofd, dat kon ik nou net niet gebruiken. Maar vol goede moed loop ik met mijn telefoon in mijn hand via Google maps naar mijn afspraak. (Al eens gedaan? Loop in Zuid-Westelijke richting..)

Maar goed eenmaal aangekomen stelt de fotograaf zich voor als Marleen Sahetapy en ik maak nu ook live kennis met Rosanne.
In ons gesprek verteld Marleen dat ze een dochter heeft die toevallig helemaal wild is van de kawaiistijl die ik met @Mel’s graag wil neerzetten. Dus ze wist precies wat te doen. Toen bleek al snel dat mijn zorgvuldig uitgezochte kleding misschien toch niet zo geschikt was, een beetje saai, niet kleurig genoeg en te netjes. Wie hield ik ook eigenlijk voor de gek?
Even snel het centrum in een kleurrijke outfit scoren die past bij mijn kleurrijke stijl.
En Yes! Binnen een kwartiertje was ik terug met een gele blouse, een turquoise top en een knalroze sjaal.. Hiermee moest het lukken het échte@ Mel’s gevoel neer te zetten…

Marleen wist de sfeer feilloos vast te leggen op beeld, ze maakte de allermooiste foto’s van mij, van mijn spulletjes en de échte @Mel’s sfeer alsof ze al meerdere workshops bij me bezocht had.

Uiteindelijk ging ik ook weer in de regen naar huis.
Maar in mijn hart scheen de zon met regenbogen, unicorns en lachende kawaii gezichtjes.
Want opeens, in een paar dagen tijd, werd door die mooie lieve mensen om me heen, maar ook door mijzelf, @Mel’s van een droom de werkelijkheid, iets dat ik niet alleen kon zien. Nu konden ook anderen zien wat ik altijd al zag. Het werd tastbaar, écht!

S’avonds nagenietend in bed wilde ik mijn tekstschrijvende vriendin graag laten weten hoe mijn dag geweest was. En na het vertellen van mijn verhaal gaf ze me een opdracht. Namelijk het schrijven van een eerste ECHTE blog. Want hoewel ze met alle liefde mijn teksten wilt schrijven, ze leert me liever hoe ik het zelf kan doen zodat ik in de toekomst zelf mijn gevoel, fantasieën  en dromen op papier kan zetten.

Dus bij deze mijn eerste ECHTE blog!!

Donderdag ga ik samen met Rosanne aan de slag met het realiseren en bouwen van mijn website.
En wordt mijn droom hopelijk snel werkelijkheid…

Tot snel,
Liefs Melanie